TOXIQUE - www.toxique.cz - novinky, hudba, video, foto, koncerty ...
Diskuzní fórum - RE: Terezka
Nikki
06.09.2010 - 17:11
Chtěla bych se zeptat, jestli je, nebo bude ke stažení váš song Super Sony Girl. reagovat »
Toxique
03.09.2010 - 10:53
Tak, festivalová sezóna nám skončila... všem vám moc děkujeme za super atmosféru, kterou jste vytvořili.. Ted právě doděláváme novou desku, která už brzo výjde na světlo světa a od října bude následovat dvouměsíční turné....Tak se na vás budeme těšit.....Toxique reagovat »
Bára
29.08.2010 - 14:41
Včerejší akce v Hradci nad Moravicí.... skvělé a už se těším až budete opět v Opavě, jestli v Mrkvi nebo někde jinde. reagovat »
Toxique
03.09.2010 - 10:52
Díky moc všem :-) reagovat »
Jan Chomout Nop
28.08.2010 - 11:31
Zdravíme Honzíka.Doufáme,že se nám do té Skutče naučíš hrát na basu,abys nám tam nedělal ostudu
reagovat »
Jana
25.08.2010 - 17:10
Viděla jsem vás poprvé teď na Veveří a bylo to vážně zážitek. Super kostýmy, výborný zpěv a hudba. Přeju hodně posluchačů a ptám se, jakto, že jsem o Vás ještě předtím nikdy neslyšela, když jste tak dobří
reagovat »
andrrue
24.08.2010 - 14:40
Tak jsem vás konečně slyšela na živo na "hradech" na Veveří a máte u mě velkou jedničku. Super šou, super hlas zpěvačky o účesu kytaristy ani nemluvě :-). Držím pěsti, jen tak dááááál! reagovat »
Toxique
10.08.2010 - 22:30
Nejmilejší kamarádi, posíláme pozdravy od móóóře. Samozřejmě tu neleníme a na dálku díky cyber technologiím dokončujeme naší druhou desku, kterou s velkou parádou vypustíme do světa už příští měsíc! Do té doby se musíme ještě strašně koupat, hrozně opalovat a požírat pocitronované chobotnice. reagovat »
Jste skvělí
...je to po dlouhý době něco jinýho tady mezi českejma skupinama....myslim,že jste hoodně hodně originální a to je to nejlepší co může bejt. Doufum že vašich koncertů bude pořád jen přibejvat a taky že budete vymejšlet pořád něco novýho. reagovat »
kačena
27.07.2010 - 22:20